Asperge salade

Benodigdheden voor 2 personen;

  • 300 gram kipfilet in kleine stukjes snijden
  • 1 kippenbouillon tablet
  • 12 asperges
  • fritessaus
  • yoghurt
  • peper/zout
  • 1 mango
  • curry madras kruiden Jonnie Boer
  • kerriepoeder
  • ijsbergsla

Kipfilet met bouillonblokje koken tot het gaar is. Bewaar de bouillon.
Afkoelen en tussen je vingers een beetje fijnmalen. Of met een ook uit elkaar trekken. Dan kruiden met curry madras (Jonnie Boer) en even laten intrekken.
Asperges gaar stomen en in stukjes snijden.

Sausje maken van de fritessaus/yoghurt/kerriepoeder/peper/zout. Eventueel wat dunner maken met een beetje bouillon. 

Mango in stukjes snijden en de ijsbergsla heel fijn snijden.
Meng de kipfilet met de asperges, de mango en de saus.
Ijsbergsla op een mooi bord schikken.
Deponeer het kipmengsel hier mooi boven op. 

Garneer met verse bieslook / peterselie.