Acces Bars®

Keuze uit:
1. Eéndaagse Acces Bars Class (cursus). Leer de techniek om het zelf toe te passen bij anderen.
2. Een Acces Bars behandeling van +/- 1 uur. Een investering in jezelf.

1. De Access Bars-class is een ééndaagse cursus van 9.30 – 17.30 uur
Zondag 4 juni 2023 is er weer een class.

Op jouw hoofd zitten maar liefst 32 ‘Bars’ (‘aanraak punten’) die staan voor verschillende gebieden in je leven?

Met deze ‘Bars’ zijn gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot je lichaam, veroudering, relaties, heling, kalmte, dankbaarheid en sexualiteit, maar ook geld, controle en creativiteit.

Door deze ‘Bars’ heel licht aan te raken kun je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in jouw lichaam opgeslagen liggen (en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam) ontladen en loslaten, zodat er meer rust, ruimte en ontspanning komt in jouw lichaam en bewustzijnsveld.

En het mooie aan dit proces is dat iedereen het kan leren!

In de Access Bars Class leer ik jou alles over deze 32 ‘Bars’: waar alle punten te vinden zijn en waar ze precies voor staan.Daarnaast ontvang jij als deelnemer de officiële Access Consciousness Bars manual vol met vernieuwende informatie.

Het bijzondere aan deze cursusdag is dat je niet alleen zelf gaat ervaren hoe het is om deze aanrakingen te mogen ontvangen, maar ook leert hoe je een Bars sessie kunt geven aan anderen!

Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

Na deze ééndaagse class kan je zelf Access Bars behandelingen geven aan vrienden, kennissen, familie en cliënten. Je kunt de Bars dus zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer lichamelijk welzijn, energie, ruimte en bewustzijn te creëren; wat kies jij?

Tevens ontvang je een officieel Access Bars Practitioner Certificaat en kun je zelf mensen een Access Bars behandeling gaan geven.

De dag is inclusief koffie en thee, lekkere versnaperingen en een gezonde verse soep met brood.

Dus wil je graag een makkelijke, leuke & praktische methode leren om meer ontspanning, minder stress & zorgen en rustiger te slapen?

Acces Bars® hanteert wereldwijd een vastgestelde prijs. Je investering voor een Access Bars cursus is éénmalig €300,-. Heb je al eerder een Class gevolgd en wil je een opfristraining volgen?
Dan zijn de kosten €150,-. Een Access Consiousness Bars Class is vrijgesteld van BTW.
Kinderen tot 15 jaar gratis, als ze samenkomen met een betalende volwassene.
Kinderen van 16 en 17 jaar altijd € 150,00.

pastedGraphic.png

2. Een Acces Bars behandeling
Access Consciousness® heeft een unieke therapie ontwikkeld, genaamd Access Bars®. Een Bars-sessie geeft rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en als gevolg daarvan ook in je lichaam. Bars is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen in je hoofd. Door deze punten met aanraking te activeren, kunnen de banen zich ontladen, waardoor er niet alleen rust, ruimte en ontspanning ontstaat in je hoofd, maar ook ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.
Investering voor jezelf is € 80,00.

Hoe gaat een Bars-sessie in zijn werk?
Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je gekleed en ontspannen op je rug op een massagetafel ligt.
Een sessie duurt gemiddeld een uur.
De 32 punten op het hoofd worden licht aangeraakt, sommige kort, andere wat langer. Daardoor worden overtollige gedachten, overtuigingen en oordelen opgeruimd. Deze 32 punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.

In het ongunstigste geval voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gekregen en in het gunstigste geval openen zich mogelijkheden van vernieuwde energie.

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen, bij

 • Stress
 • Moeite met slapen
 • Hooggevoeligheid en last van veel prikkels
 • Blijven malen in je hoofd
 • Angsten en fobieën
 • Moeite met concentreren
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Fysieke klachten en pijn
 • Altijd op zoek naar ‘iets’
 • Vind je het moeilijk om te ontvangen of te geven
 • Depressie of Burn-out
 • Wanhoop / Verslaving

Access Bars® bij kinderen
Ook kinderen kunnen baat hebben bij een Bars-sessie. Ze zijn na een behandeling bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem gerust contact met mij op.