Een moeilijke stoelgang? Brandend maagzuur?
Kom langs!

Behoefte aan meer energie?

Meer weten over gezonde voeding?

Meer sporten om af te vallen? Laat uw voeding onder de loep nemen!

Voedingsadvies

Voor iedereen die:

… graag wil weten wat de oorzaak is van het probleem
… op zoek wil gaan naar de dieperliggende oorzaak

… daar zélf iets aan wil veranderen!!

Rennen, vliegen, haasten, dat is voor velen van ons, ons dagelijks bestaan. De combinatie tussen werk, partner, kinderen, sporten, huishouden.. waar haal je de tijd vandaan om tussendoor ook nog een gezonde maaltijd op tafel te zetten of te sporten?

Onlangs werd weer duidelijk hoe hard dit toch echt nodig is, want via de kranten schreeuwen steeds meer experts om ons vooral op leefstijl te richten.

  • Meer dan 1600 Nederlandse artsen, wetenschappers en zorgprofessionals (waaronder ik) deden afgelopen week een oproep aan staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS. De kernboodschap is: wacht niet op vaccin, maar werk aan gezonde leefstijl
  • Internist Yvo Sijpkens geeft aanbevelingen om voor een optimale afweer bij COVID-19 te zorgen. Ook hier een nadruk op gezonde voeding, meer beweging, slaap, het vermijden van chronische stress én de juiste supplementen

En volgens hoogleraar en hartchirurg Jan Grandjean en anesthesioloog Alaattin Ozdemir tast de 1,5 metersamenleving onze weerstand juist aan. Het is volgens deze artsen hoog tijd om de angst die in de samenleving is geslopen weg te nemen. Angst is volgens hen namelijk niet nodig en langdurige stress verzwakt de weerstand.

Met andere woorden; start nu en ga op zoek naar jouw beste versie van een gezond lijf en geest. 

Voorlichting over gezonde voeding
Ook als bedrijf, school, sportschool etc. kunt u gebruik maken van mijn diensten. Ik verzorg met regelmaat presentaties (Bedrijven en Sportcentra, etc.) en voedingslessen (Gilde Opleidingen, basisscholen, etc.) over gezonde voeding.

Dus wilt u uw leerlingen, cliënten, collega’s en/of medewerkers graag laten kennismaken de voordelen van gezonde voeding? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Bedrijven

Kijk voor meer begeleiding onder de rubriek Vitaliteit Management.

 

Zonder tussenkomst van de huisarts direct advies op het gebied van gezonde voeding? Dat kan via de BGN-gewichtsconsulent. De BGN-gewichtsconsulent begeleidt jou volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad naar een gezonder eet- en leefpatroon. Vergoeding vindt plaats vanuit de aanvullende zorgverzekering. Een verwijzing door een huisarts of andere zorgprofessional is niet nodig. Daarmee is de BGN-gewichtsconsulent laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die advies of begeleiding wil op het gebied van gezonde voeding.